Slaap zacht en gezond weer op

Hoe kom ik bij NummerZesPlasmolen ligt ca. 2 km ten zuiden van Mook,  aan de N 271 tussen Nijmegen en Venlo.

Auto:
Met de auto via de A73:  afrit 3 (Malden / Mook)  Dan volgt u de borden richting Mook en Gennep (N271) tot u in Plasmolen komt. Bij het bord richting Middelaar gaat u rechtsaf. De eerste straat links is de Muldershofweg (Let op: deze straat kun je alleen inrijden aan het einde van de parkeerplaats, die aan de linkerkant ligt). Volg de Muldershofweg om de parkeerlaats heen, ( rij de parkeerplaats niet op!)  NummerZES is het eerste huis aan uw rechter kant. Voor een routeplanner klikt u in het linker menu.

Bus:
Lijn 83 stopt op 5 minuten loopafstand van NummerZES. U kunt  uitstappen bij de halte ‘Plasmolen Witteweg’. Loop langs Café-restaurant het Zuiden, ga bij de brievenbus linksaf, en vervolg de weg langs 3 restaurants. Dan loopt u nog een stukje rechtdoor, over de asfaltweg: NummerZES is het eerste huis aan de rechter kant. Via 9292ov.nl kunt u ook uw route bekijken met het openbaar vervoer.

U kunt ook besluiten te komen lopen. NummerZES ligt op een kilometer afstand van het Pieterpad, maar ook dichtbij een aantal andere wandelroutes in de omgeving. Wij kunnen u ook - in overleg - komen halen op een afgesproken plaats langs uw wandelroute.

Nummer Zes